Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Kim Philip vandt løbslang duel over Steven Tirsgaard

MC600
Challenge 

05/06/04 

Kun ved målpassagen var der synlig afstand mellem pre-finalens duellanter
Weekendens Juniløb på FDM Jyllands-Ringen markerer midtvejspunktet i årets Den Blå Avis MC600 Challenge, som køres over i alt syv løbsweekender. To kørere har skilt sig ud fra forfølgerne i toppen af pointtabellen, og så man lørdag eftermiddags pre-finale, forstår man godt hvorfor.
 

Det var nemlig sidste års mester, Kim Philip, Blommenslyst, og unge Steven Tirsgaard, Give, som totalt dominerede pre-finalen, hvor kun Søren Hole, Kalundborg, momentvis var i stand til at udfordre de to Suzuki-kørere. Kim Philip gik i front fra pole position, men han fik praktisk taget aldrig fred.

Ved næsten hver eneste målpassage lå Steven Tirsgaard på siden af ham, og forskellen mellem de to blev på et tidspunkt registreret som så lidt som én tusindedel af et sekund! Ti omgange skulle deres køres, og ved de ni første målpassager var afstanden mellem de to på intet tidspunkt over en tiendedel. Først da Steven Tirsgaard til sidst indså, at han ikke kunne presse sig forbi Kim Philip, valgte han at tage den med ro, hvorfor han kom i mål små to tiendedele efter dagens vinder.

Søren Holes tredjeplads foran Ulrik Døssing Nielsen, Kjellerup, var der ingen tvivl om, men bag feltets fire første kørere blev der kæmpet. På et tidspunkt var den MC600 Challenge-debuterende Lars Rulffs, Kibæk, fremme på femtepladsen, men i mål måtte han se sig passeret af de to unge navne, Søren Lauridsen, Værløse, og Jens Kristian Nielsen, Kjellerup.

Korte fakta: SuperBike-køreren René Prang, Kjellerup, fik også sin debut i Den Blå Avis MC600 Challenge, men han formåede aldrig at komme i top 10. En trettendeplads blev resultatet af bestræbelserne.
Finalen i Den Blå Avis MC600 Challenge køres søndag eftermiddag på FDM Jyllands-Ringen.

Læs mere:
Juniløbet - MC600 Challenge - Pre-finale

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •