No Limit i 'DTC race'

Yokohama Cup
0-1600cc

02/06/04

Weekends løb på Ring Djursland blev afviklet på rigtig DTC manér, og det var rigtigt sjov at prøve en anderledes form løbsafvikling.

Det specielle ved det løb, var at det blev afviklet fuldstændig som DTC serien afvikler deres løb. Det vil sige at de 8 hurtigste kvalificerede sig til superpole. Tiderne herfra ville så afgøre start placeringerne til første heat, de 5 første fra 1. heat vil så få byttet om på start placeringerne således at nummer 5 ville starte på pole, nummer 4 ville starte 2'er osv. En helt ny løbsafvikling for vores vedkommende, og en spændende udfordring for alle kørerne i klassen.

Lørdagens tidskørsel som skulle afgøre hvem der skulle i superpole, ville nok give et ganske godt billede af hvem der ville være med helt fremme.
Og det var da dejligt at kunne konstatere at Christian var 2. hurtigst, kun overgået af Steffen Larsen. Steffen kørte 1:00,034 og Christian 1:00,125, Bruno Rasmussen tog sig af 3. pladsen i tiden 1:00,199, så det var altså kun et myggehår banket fladt med en forhammer, som skilte de tre af..!!!
De sidste fem pladser fordelte sig således: 4'er Poul Erik Jensen 1:00,330 5'er Anders Mortensen 1:00,513, 6'er Henrik Mikkelsen 1:00,516, 7'er Per Madsen 1:00,621 8'er Ejnar Rosenhøj 1:01,006. Så nu var der lagt op til en rigtig spændende Superpole.

Superpole er speciel fordi man skal sætte bilen op til "kun" at være hurtig på én omgang, og hvordan gør man det..?? Vi blev enige om at det var altafgørende at dækkene fik den rigtige arbejdstemperatur meget hurtigt, så vi ændrede vores dæktryk i forhold til hvad vi ville have gjort hvis vi skulle kører et almindeligt heat. Et sats, men hvor intet vover, intet vinder..!!
Og det blev nøjagtigt så tæt som vi havde forventet, det viste sig at Per Madsen var hurtigst i tiden 1:00,678, Steffen Larsen blev 2'er 1:00,788, Christian tog 3. pladsen 1:01,189, 4'er blev Poul Erik Jensen 1:01,222, 5'er Bruno Rasmussen 1:01,265, 6'er Henrik Mikkelsen 1:01,568, 7'er Anders Mortensen 1:01,842 og 8'er Ejnar Rosenhøj 1:02,957. Så vi skulle nu starte 3'er til søndagens 1. heat, et godt resultat som vi var meget tilfredse med.

Søndagens 1. heat blev rimeligt udramatisk, alle holder deres placering efter starten, der går dog ikke lang tid før Steffen Larsen overhaler Per Madsen og overtager 1. pladsen. Herefter sætter Christian jagten ind på Per Madsen, og de to udkæmper en flot kamp ind til 9. omgang hvor Per laver en fejl og rammer autoværnet, herefter overtager Christian 2. pladsen. Per's uheld betyder at der kommer Safetycar på banen, og den forlader først banen på næst sidste omgang, Alle holder deres placering og Christian slutter på en flot 2. plads.. Kanon vi elsker pokaler..!!

2. heat blev straks en helt anden affære....!! I kraft af sin 2. plads skulle Christian starte 4'er, så der skulle kæmpes for at komme frem i feltet...
Steffen Larsen fik en flyvende start, og overhalede Christian med det samme, så nu var der endnu flere at kæmpe med. Steffen arbejdede sig hurtigt op og overtog 1. pladsen. Christian lå nu og kæmpede med Bruno Rasmussen, det lykkedes Christian at overhale Bruno for enden af langsiden så nu gjaldt det om at fange de andre. Per Madsen havde desværre problemer med sin bil, så han måtte udgå. Længere fremme havde Anders "Motorsen" og Brian Mikkelsen en herre dyst, det resulterede i at der blev lidt tumult som Christian straks udnyttede, så nu var han på 2. pladsen.
Desværre var Steffen bare kørt, så Christian kunne ikke nå op til ham for at kæmpe om 1. pladsen. Men vi er også super glade for vores to 2. pladser.

Vi skal allerede kører i den kommende weekend på Jyllands-Ringen, og her ville det være fantastisk hvis vi kunne gentage de gode resultater, vi har virkelig brug for nogle point efter Padborg Park. Vi er jo som altid optimister, og ser frem mod Jyllands-Ringen, mon ikke der står og venter et par pokaler mere...!!!!