Yokohama Cup
1601-2000cc

02/06/04

Den tidligere go kart kører Rene Hoff, der i år har skiftet over til den store Yokohama Cup klasse, hvor han kører i en Peugeot 206, gjorde i weekenden store fremskridt.

Pinseløbet på Ring Djursland var 5. og 6. afdeling i Yokohama Cuppen, og dermed også 5. og 6. løb for Rene Hoff i denne klasse.

Han viste allerede i tidtagningen at han nu er ved at få styr på Peugeot raceren, og han kørte sig ind på 11. pladsen ud af de 18 startende kørere.
Denne tid bakkede han op i tidtagningen med endnu en 11. plads, men han skar her 0,5 sekund af op til de hurtigste kørere i klassen, som han nu kun var et sekund efter. Og tager man de nærmeste konkurrenter, så var der kun 0,3 sekund op til køreren på 7. pladsen, så tæt er tiderne midt i feltet!

Rene Hoff er faldet godt til i Yokohama Cuppen.

"Dagen er gået udemærket" - udtalte Rene Hoff efter lørdagens kørsler - "jeg mindsker hele tiden afstanden op til kørerne foran mig, i takt med at jeg får mere erfaring med bilen. Jeg var kun tre pladser fra at komme med i Super Pole, og det kunne have været spændende at prøve."

I søndagens første heat, som strakte sig over 13 omgange, der kunne Rene Hoff kører sig op på en 9. plads, som også skulle være hans startposition til andet heat.
Andet heat skulle vise sig at blive mere spændende for Rene, her faldt han på 2. omgange en plads tilbage, vandt den igen på 3. omgang, tabte den igen på 4. omgang, for at vinde den tilbage igen på 7. omgang og omgangen efter vandt han yderligere en placering, og var således på 8. pladsen, en placering han holdt over målstregen efter de 13 omgange.

Her fører Rene Hoff an i midterfeltet af den store Yokohama Cup klasse ved 'Pinseløbet' på Ring Djursland.

"Det gik rigtig godt i dag, nu kan jeg da se de førende kørere forude, og jeg nærmer mig mine nærmeste 'reele konkurrenter' med tilsvarende materiel" - var Rene Hoff's kommentar efter weekenden på Ring Djursland - "den kommende weekend skal vi køre igen, og det bliver på Jyllands-Ringen, samme bane som vi lagde ud på i år, så jeg håber at mit kendskab til banen vil kunne hjælpe mig yderligere frem i Yokohama Cuppen."

9. og 8. pladsen i weekendens løb indbragte Rene Hoff yderligere 25 point til mesterskabet, hvor han nu ligger på 7. pladsen ud af de 22 kørere der indtil nu har deltaget i klassen i år, og hvoraf de 21 af dem har scoret point.