Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Fin weekend

Yokohama Cup
0-1600cc 

01/06/04 
Yokohama

- for Team Give Dækcenter
Efter lidt meget uheld i de først løb i år, blev dette en ok weekend for Team Give Dækcenter.
 

I den første tidtagning til Super Pole'en fik vi lige slæbt os med på en 8. plads, så var Super Pole da i hus.

Så kom vi ud til opvarmningen til Super Pole, bilen kørte fint, men uheldigvis kom vi for langt ud i svinget rundt i skoven og dækkene samlede nogle store klumper dækrester op. Surt - vi kunne mærke at bilen nu slet ikke havde det normale gode grip, men der var ikke noget at gøre,vi skulle jo køre først i Super Pole.
Og tiden bliver da også herefter, over 1 sek. langsommere, og vi måtte tage til takke med en 8. plads i Super Pole.

Heat 1:
Vi får en ok start, men allerede nede i skoven går Poul Erik på tværs på grund af bremse svigt og meget tumult. Vi slipper lige uden om, og vi ligger nu og kæmper med Anders Mortensen og Henrik Mikkelsen, men så kommer safty caren på banen på grund af at Per Madsen har haft et uheld, så det bliver desværre kun til 1 omgang efter at safty caren har forladt banen, så vi må se at Mikkelsen og Mortensen kommer først over startlinien, men det blev da til en 6. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 2:
Vi skal starte i 6. start position, på højre side holder Steffen Larsen.
Starten går og vi ligger 6'er, men efter den første omgang prøver Anders Nielsen at gå inden om os, og det resultere i at vi rammer hinanden, og i alt tumultet smutter Dennis Barth inden om, herefter kører bilen ikke 100%, men vi holder den kørende resten af løbet, og vi må så nøjes med en 8. plads, som senere bliver til en 7. plads, da Anders Mortensens bil havde et par hk for meget.

Efter nærmere eftersyn af bilen, kan det konkluderes at styrtøjet har fået et skub, samt længdevangen under motoren er knækket, samt et fladt forhjul......men sådan er motorsport jo..

Med en 6. og 7. plads og den bedste omgangstid vi har kørt ind til dato på Ring Djursland er teamet godt tilfreds med weekenden.

Vi er nu i fuld gang med at få skaderne udbedret til næste weekend, så må vi jo se om vi kan gøre det lidt bedre.

Lige en stor tak til Team Schantz Byg for en hyggelig weekend, ikke mindst Marlene for hendes fantastiske mad, samt et stor tillykke til Flemming Schantz, flot kørt i sidste heat.
Vi ses på Jyllands-Ringen

Team Give Dækcenter


Læs mere om:
  • 30/05/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: