Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hårdt at være fælg

Danish
Touringcar
Challenge 

01/06/04 

Det er en hård tilværelse af være fælg på en DTC-racer. Ikke alene skal fælgen holde på dækket under de store belastninger, som de bliver udsat for i svingene - de skal også tage imod stød og knubs fra andre biler.
 

Noget som Corollaerne fik rigeligt af på Padborg Park.

Og et hurtigt blik på fodtøjet hos de to Corollaer efter prefinalen viste da også hvor tæt det var på, at ingen af dem var kommet i mål. Især Edman var glad for, at der ikke var flere omgange tilbage.


(Foto: Toyota Castrol Racing / Henning Smed)

Det er hans fælg til venstre på billedet og når man ser, hvor stort et stykke der mangler, er der ikke noget at sige til, at Edman havde rigeligt at gøre med overhovedet at kæmpe bilen i mål. Resterne af fælgen holdt sig sammen, men holde på luften samtidig kunne den altså ikke, så der var ikke meget tryk tilbage i bagdækket til sidst.

Henrik slap lidt mere heldigt, men som man kan se nede i venstre hjørne på hans fælg til højre i billedet, så havde der også være mus i metallet her. Her blev luften dog i hjulet.


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her