Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Solid præstation

Yokohama Cup
1601-2000cc 

31/05/04 
Yokohama

- fra Team Schantz
Fremgang for Flemming Schantz der fik en ottende og en femteplads på Ring Djursland. Jesper Carlsen sikrede sig en andenplads i første løb, men udgik af heat 2 efter et sammenstød.
 

Pinsens Yokohama Cup afdeling på Ring Djursland sluttede rigtig godt for Flemming Schantz, og mindre tilfredsstillende for Jesper Carlsen, der mistede værdifulde point i heat to, da han udgik i forbindelse med et sammenstød med Klaus Verner.

Weekendens præstation betyder, at Jesper Carlsen har 25 netto point og nu er på en samlet 16. plads, mens Flemming Schantz rykker op på sjettepladsen i mesterskabet med 62 nettopoint.

- Det har været en meget tilfredsstillende weekend for mig, for jeg har kun haft fremgang. Alt har fungeret og dennegang kørte jeg mig hjem til en reel femteplads i heat 2. Det var ikke en placering jeg fik fordi andre kørere udgik, men fordi jeg nu er blevet rigtig dus med bilen og køre hurtigere, siger Flemming Schantz, der har forbedret sine tider hele weekenden.

- Jeg havde kun ni sekunder op til vinderen, så det går kun i den rigtige retning. Derfor har jeg også store forventninger til næste weekends løb på Jyllandsringen. Jeg begynder, at kunne se muligheden for en podieplacering, men om det er realistisk allerede næste weekend ved jeg ikke, men jeg håber selvfølgelig, forklarer Flemming Schantz.

Jesper Carlsen viste vanlig styrke og kørte sig op fra femtepladsen og fik en andenplads hjem i heat 1. I andet heat var han uheldig, hvor han kørte sammen med Klaus Verner og måtte udgå.

- Det er irriterende ikke at få point med hjem i andet heat, men sådan nogle uheld sker. Nu kæmper jeg videre næste weekend og vil tilbage i toppen af feltet igen, siger Jesper Carlsen.


Læs mere om:
  • 30/05/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: