Anders Byriel kørte denne weekend nogle at de flotteste resultater hjem siden han startede i Yokohama Cuppen for tre år siden.

Lige fra den fri træning lørdag formiddag viste Anders Byriel at han ville være med helt fremme i hans Volvo S40 racer denne weekend. Han kørte her 6. hurtigste tid, og var kun 0,633 sekund efter den hurtigste af konkurrenterne.

Denne bedrift gentog han i tidtagningen, men her var tidsforskellen skrumpet ind til 0,481 sekund.
Det vigtigste her var dog at han var blandt de otte hurtigste kørere, da disse skulle ud i en 'Super Pole', som man kender det fra afviklingen af DTC løbene.

I 'Super Pole', hvor kørerne er på banen enkeltvis, og kun har en flyvende omgang til at sætte deres tid på, kørte Ander 7. hurtigste tid.

Med en start placering som nummer 7, så var Anders allerede fra starten af første heat med fremme i den aller hurtigste del af feltet, der hvor der virkelig skal kæmpes om placeringerne, alligevel kunne han i løbet køre sig yderligere to pladser frem i feltet, og slutte løbet på en flot femte plads.
I øvrigt en meget eftertragtet femte plads, da man til andet heat vendte de fem første pladser på startgridden, med det resultat at Anders skulle starte på poleposition i andet heat.

Da starten på andet heat gik skød Anders frem, fortiden som dragracer fornægter sig ikke, og han holdt første pladsen i et par omgange, men måtte så lade først David Falch og noget senere også Kim Lund slippe forbi, og hele den sidste halvdel af heatet måtte han kæmpe hårdt for at holde sin 3. plads, da han konstant blev presset og angrebet bagfra af Klaus Verner, men han modstod presset, og krydser målstregen som nummer tre, og dermed er endnu en podielpacering hjemme.

Weekendens flotte resultater betyder at Anders Byriel nu er rykket op på 3. pladsen i mesterskabet, men det betyder til gengæld at han til den kommende weekends løb på Jyllands-Ringen skal køre med 20 kilos succesballast i raceren.