Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Alt er klart hos Dennis Barth

Yokohama Cup
0-1600cc 

25/05/04 
Yokohama

Forberedelserne til den kommende weekends heats er gået meget smertefrit for Dennis Barth i forhold til tidligere. Det var stort set kun kosmetiske ændringer der skulle foretages.
 

Modsat tidligere har det været en nem forberedelsesperiode denne gang for Dennis Barth. Det har kun været enkelte småting der skulle ændres. Ved de seneste par afdelinger har der været problemer med sensorerne til ABS systemet. Dennis Barth fortæller at det faktisk ikke har været sensorerne der har været fejlbehæftede. Ved en udmåling af det elektriske system, fandt man ud af at det var generatoren der skyld i problemerne med ABS'en. Den gav for meget strøm fra sig, hvilket forstyrrede sensorerne så meget at de ikke fungerede optimalt. Det er nu blevet rettet, så alt er klart.

Derudover har Dennis Barth og hans trofaste mekanikere kun skulle rette nogle småbuler hist og her på bilen. Ser vi frem til de kommende heats på Ring Djursland i den kommende weekend, så er Dennis Barth nok en af de få kørere der håber på regnvejr eller i hvert fald våd bane. Dennis Barth har nogle forhåbninger om at, der kan han begå sig helt fremme i spisen af feltet.


Dennis Barth håber på regnvejr i weekenden
(Foto: Motorsporten.dk)

Som noget nyt oplyser Dennis Barth at man i klassen skal prøve at gennemføre arrangementet med superpole osv. ligesom vi kender fra DTC klassen. En ting som Dennis Barth glæder sig til at prøve. Alt i alt er klart hos kørelæreren fra Varde som glæder sig til en god gang race på Ring Djursland.

Dons

Læs mere om:
  • 30/05/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: