Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Mandefald blandt privatkørerne

Danish
Touringcar
Challenge 

21/05/04 

Startkollision midt i feltet var specielt hård ved privatkørerne
Hver afdeling af Danish Touringcar Championship skal tilsyneladende have sin egen startkollision. Det må være devisen, efter at to runder af årets serie er kørt.
 

Men mens startkollisionen ved Åbningsløbet på FDM Jyllands-Ringen er blevet vist igen og igen på først Zulu og siden TV2, så var det ikke alle, der bemærkede startkollisionen ved Padborg Open.


(Foto: Birger Vilén)

Spørgsmålet er så egentlig også, om man kan kalde det en startkollision? Massesammenstødet skete først efter, at det første dobbelte venstresving var passeret. Men alligevel gik det ganske hårdt ud over visse dele af feltet, nærmere præcist de mange privatkørere.


(Foto: Birger Vilén)

Uheldet var ét af de kendte og lidt simple, nemlig hvor der pludselig er for mange biler til den plads, der er til rådighed. Det startede med, at den røde BMW med Jens Møller, Ikast, som et andet stykke kød kom i klemme mellem de to gyldengule biler med Martin Pedersen, Køge, og Gunnar Kristensen, Klampenborg.


(Foto: Birger Vilén)

Der blev skubbet og mast lidt, og pludselig røg feltets enlige Peugeot 406 Coupé på tværs, rammes i siden af Jens Møller og sendt videre over i Gunnar Kristensen, hvorfor Michael Schröter, Grindsted, måtte kaste sin Volkswagen Golf ud på græsset for at undgå sammenstød.


(Foto: Birger Vilén)

Mens Gunnar Kristensen måtte udgå på stedet, kunne Jens Møller køre yderligere et par sving igennem, inden også hans BMW 320i sagde stop. Men hverken Michael Schröter eller Martin Pedersen nåede at tilbagelægge halvdelen af finalen.


(Foto: Birger Vilén)

Således nåede Martin Pedersen at tilbagelægge fem omgange i sin Peugeot 406 Coupé, der bl.a. manglede frontspoileren og havde fået kraftige buler i højre sidedør.


(Foto: Birger Vilén)


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her