Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

John Hansen nåede målet til Padborg Open

Danish
Touringcar
Challenge 

19/05/04 

JHI ATS-Motorsport kom til Padborg Park med en målsætning der hed:

Vi skal gennemføre vort 1. løb og have point med hjem
Vi skal tættere på toppen - tidsmæssigt
Vi skal samle endnu mere erfaring - opsætningsmæssigt
Vi skal "helst" have en hel bil med hjem
 

Weekenden startede med en warm-up, hvor vi var nr. 19 på tiden - men med en kobling der ikke ville koble ud som den skulle, hvilket også hed 3.sidst. Vi havde prøvet det, der var værre.


(Foto: Sonni Christensen)

Koblingen blev luftet ud og vi kørte ud til tidtagningen - her fungerede den bedre - men kun 1 omgang, så foregik resten af tidtagningen uden kobling - hvilket ødelægger rytmen under kørselen - 19. på tiden men blev rykket op som startnr. 17, da 2 andre kørere blev straffet for overhalninger i gul flagzone.

Efter tidtagningen blev der igen kigget på koblingen og besluttet at pille gearkassen ud for at se hvad problemet var - der var knækket noget af "huset/trykfoden".

Nu skulle der skaffes en ny kobling - helst hurtigt. Gunnar Aaskov havde en i Egtved, så den blev hentet i en fart og monteret lørdag aften.

I Prefinalen skulle vi starte som nr. 17 - og den placering holdt til mål trods kørsel uden kobling, da denne kun virkede optimalt den første omgang og så en smule til sidst i heatet, da den havde "hvilet sig lidt".
Var der stadig luft i systemet !!! - Koblingen blev justeret i pausen - så den i det mindste kunne koble ud til starten af finaleløbet.


John Hansen på Padborg Park
(Foto: Sonni Christensen)

I finalen skulle vi starte som nr. 17. Jason og Tom P., Leveau skød forbi os i starten, men John var heldig at klemme sig igennem tumulten i de første par sving så vi røg op omkring en 15. plads. Herefter blev der kørt hvad Alfa-en kunne - uden kobling. Koblingen virkede kun delvist engang i mellem. Leveau blev overhalet efter en "snurretur" og John var i stand til at holde ham bag sig nogle omgange, inden han forsvandt i bakspejlet. Et par af de andre kørere satte sig selv ud af spillet og inden vi næsten selv var klar over det, kom vi i mål som samlet nr. 12 og som nr. 3 af de 11 privatkørere, der var anmeldt.

Vi fik point og 12.500 i præmiepenge med hjem, kom tættere på toppen end på Jyllandsringen, fik noget mere erfaring med og en bil uden skrammer - som en af de få.

Vi ligger nu på en samlet 7. plads i DTC-cuppen.

Næste mål:
Forbedre ovennævnte målsætning
En anden gearkasse og DEN kobling lavet, så den virker mindst en hel weekend.

JHI ATS-Motorsport


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her