Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Carlsen to gange på podiet

Formel Renault
Scandinavian Cup 

18/05/04 

Formel Renault Scandinavian CupDet blev til to andenpladser til Jesper Carlsen i weekendens Formel Renault brag på Padborg Park
Grand Prix Tours Racing viste stor styrke med Jesper Carlsen helt fremme i weekendens tre løb i Formel Renualt-serien. Carlsen lagde fredag ud med at sikre sig pole position i tidtagningen - et sekund hurtigere end nærmeste konkurrent.
 

Det blev til andenpladser i heat 1 og heat 2, hvor Carlsen konstant kæmpede om føringen i løbet med Jimmy Jacobsson, der dog trak det længste strå og vandt begge løb. I tredje heat var Jesper også med helt fremme i kampen om de første tre pladser, men da han forsøgte at overhale i kampen om andenpladsen, røg han af banen og ud i sandet. Han blev dog noteret for en ottende plads i det løb.

- Det var min fejl, men sådan noget sker, når kampen er så tæt som her, siger Jesper Carlsen, der fik bøjet højre hjulophæng på bilen under afkørslen.

- Der er masser af fart i bilen og den kører langt bedre end i første afdeling på Jyllandsringen. Jeg er tilfreds med at komme på podiet to gange, for det viser, at jeg kan være med i kampen i toppen i de næste løb, siger Jesper Carlsen.


Jesper Carlsen var konstant med fremme i topstriden i Formel Renault til Padborg Open
(Foto: Niels Husted)

Grand Prix Tours Racings norske kører Bjørn Tvedt i bil nr. 12 fik, trods en beskeden startplacering i heat 1 som nummer 12, nogle gode placeringer hjem midt i feltet og sluttede hhv. som nr. ti i første løb og som nr. syv i de to sidste heat.

Næste afdeling køres den 30. maj i Karlskoga, Sverige.


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •