Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Camilla Stephansen i modvind

Clio Cup - DK 
19/05/04 

Clio CupI weekenden blev 3-4. løb i Fleggaard Clio Cuppen afholdt. Camilla Stephansen stillede op med store forventninger efter det forrige løb på Jyllands-Ringen, der bragte hende en 8. og 9. plads.
 

Ved middagstid om lørdagen gik warmup'en i gang, hvilket gav Camilla mulighed for, at lærer banen, at kende i den nye bil. Træningen blev desværre præget af en mængde uheld, hvilket resulterede i af en stor del af træningen blev kørt under safetycar. Desværre for Camilla der havde brug for at få trænet banen. Under tidtagningen var det stort set det samme scenarium og Camilla fik ikke andet end 5 omgange hvor hun kunne give gas. Det rakte ikke længere end til 18. pladsen.

Altså - skulle Camilla i søndagens 1. løb - Clio Cuppens 3. starte fra en ydmyg 18. Starten blev udmærket, men det var svært at avancere. Efter en del masen og skubben trillede Camilla i mål, hverken rigere eller fattigere end da hun startede. Til andet heat er det som bekendt den hurtigste tid fra 1. heat der bestemmer startplaceringen og det er klart at det er vanskeligt at lave en ordentlig tid, når man hele tiden ligger i trafik. Altså skulle Camilla igen starte 18. Efter en forrygende start lå Camilla i første sving på en imponerende 11. plads, så nu var hun fit for fight. Desværre blev hun ved udgangen af svinget torpederet af en bagfra kommende bil der ikke kunne nå at bremse. Endnu en gang måtte kofangeren lade livet. Heldigvis kunne Camilla gennemføre løbet, som desværre for hende blev påvirket af at styretøjet var slået skævt og samtidig blev hun "pænt" skubbet ud til siden i "Big Mac" svinget. 16 biler rullede over stregen inden Camilla, en bitter pille at sluge for en ung racerkøre med så store ambitioner.

Alle er stadig ved godt mod og vi ser frem til næste løb på Jyllands-Ringen den 5. & 6. juni.

Mark Hjort Johansen


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •