Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Padborg Park Open - uden åbning

F1800 
18/05/04 

Men det var ikke lige den åbning Lån & Spar Bank Racing havde sattes på. Vores norske kørere som vi har været nede og teste med på Padborg Park, kunne slet ikke finde det rigtige set-up på deres racere, da der var væsentligt mere greb i banen end der havde været til testen
 

Det kunne også ses på de tider der blev kørt under tids kørselen og racet. Kun Christian Jørgensen fandt et brugbart set-up og kunne bruge det, det gjorde han nu også rigtig flot, med en anden plads i første tidtagning og en pole i anden tidtagning. Christtian nåede ellers kun lidt over det halve af tidtagningen, da en afkørsel satte stop for mere kørsel. Mats Franer fik kørt sig ind på en 4 plads i tid 1 og en 5 plads i tid 2 og Kim Humborstad kom ind på en 5 plads i tid 1 og 6 plads i tid 2.

Race 1: Både Kim Humborstad og Mats Franer havde fået mere fart i deres racere, men ikke nok til at kunne følge med Nicki Thiim. De havde en tæt kamp med Mark Kamstrup hvor der blev byttet plads et par gange og det kom da også til lidt kontakt i sidste sving, men ikke mere end at de kunne forsætte. Det sluttede med en flot 3 plads til Mats Franer og årets første besøg på podiet. En 4 plads til Kim Humborstad, imedens Christian Jørgensen ikke fik så meget ud af sin fine 2 plads i tidtagningen, en mekaniske defekt på raceren satte ham ud af løbet på første omgang.

Race 2: Så rigtig godt ud for Christian Jørgensen, da han skulle starte fra pole. Han kommer også fint fra start og lægger sig i front, men han kan ikke holde Nicki Thiim bag sig og må lade sig overhale. Christian tænkte også mere på at komme i mål, da hans weekend havde været præget af de to afkørsler, hvor teamet havde skruet som gale for at få bilen klar. Da Christian Jørgensen havde fået kørt sig ind i den ikke helt perfekte racer, kunne han begynde at sætte tempo, for at hente den førende Nici Thiim. Han kom lidt tætter på, så afstanden var bare 1,819 sek i mål. På sin vej frem satte Christian Jørgensen ny bane rekord med tiden 1:01,610, mere end et sekund hurtig end den gamle rekord sat af en kører fra Lån & Spar Bank Racing i sæson 2003, Steffen Møller.

Årets første besøg på podiet til Christian efter en hård raceday og stor "cadeau" til teamets mekanikkere der havde skruet bilen sammen.

Mats Franer havde igen en tæt kamp med Mark Kamstrup, men denne gang om 4 pladsen. Mats Franer tog den lige foran Mark Kamstrup, men de var tæt forfulgt af Kim Humborstad, som kom ind på 6 pladsen. Et resultat ikke helt som vi havde tænkt os, men alt i alt, en masse gode point, som resulterede i at der blev byttet rundt i toppen af mester skabet.

Mats, Christian og Kim ligger nu 2,3 & 4 i mesterskabet efter den flot kørende Nicki Thiim, de udtaler dog enstemmigt med et venligt smil, at Nicki ikke får lov til at stikke af på samme måde næste gang hvor de unge "løver" skal mødes på Ring Djursland, de vil da gøre hvad de kan for at følge med :-)


Christian Jørgensen (tv), Nicki Thiim og Anders Ole Egebart (th)
(Foto: Elvin Nielsen)

Elvin Nielsen Motorsport / Lån & Spar Bank Racing


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her