Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nedtur og optur for Jason!

Danish
Touringcar
Challenge 

18/05/04 

Det var intet mindre end nedtur for Jason da han under opvarmingsrunden til pre-finalen ved årets andet DTC løb, måtte konstatere, at den højre trækaksel var gået i stykker. Så da starten gik til pre-finalen måtte han se til fra pitten imens hans mekanikere knoklede med at reparere bilen. Jason var naturligvis mega ærgerlig over situationen men fokuserede på finalen.
 

Jason fortæller: "Jeg troede li'som mit uheld var brugt op, men det var det åbenbart ikke. Det er jo den slags ting der kan ske, men det kunne jeg ikke bruge til så meget, da jeg sad der i pitten og hørte konkurrenterne ræse forbi ude på banen, så nu var der ikke andet at gøre end at klø på i finalen!"

Og det gjorde den ukuelige racerkører så. Fra allersidste startposition i det 19 biler store felt fik han kørt sig frem til en imponerende 6. plads og dermed sæsonens første DM-point.

Løbet bød på overhalinger på stribe, hvor han på en af de sidste omgange lavede en kanon dobbeltoverhaling på Michel Nykjær og Martin Jensen for enden af langsiden. Jason var bestemt én af feltets hurtigste biler over løbsdistancen og publikum på tribunerne og kommentatorerne på TV var ellevilde med Jasons kørsel op gennem feltet.

Jason fortæller: "Endelig lidt optur og nogle point! Bilen kørte kanon, og jeg er bare ked af at løbet ikke var 10 omgange længere, så er det lige før at jeg havde nået skamlen. Det var virkelig hvad mandskabet på bilen og jeg havde brug for selvom det er lidt trist at kigge på pointtabellen lige nu.

Jason er dog ikke helt slået ud, og hvis lykkens gudinde er retfærdig håber han på hun kigger lidt til hans side næste gang DTC feltet mødes på Jyllands Ringen den 5.-6. juni, hvor Jasons teamkammerat, Jan Magnussen, også stiller til start.

Johnny Nielsen
www.watt.dk

Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her