Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Glad Dennis Barth efter weekendens løb

Yokohama Cup
0-1600cc 

17/05/04 
Yokohama

Det var en glad Dennis Barth der steg ud af bilen efter weekendens løb på Padborg Park tæt ved den tyske grænse. Bilen kørte stort set uden problemer denne gang.
 

Dennis Barth var en glad mand efter weekendens afdelinger af den lille Yokohama klasse på Padborg Park. Dennis Barth kører også i år i en Peugeot 106. Den voldte sidste år adskillige problemer, hovedsagligt med gearkassen. Men det er tilsyneladende nu et overstået kapitel. Ved sæsonpremieren på Jyllandsringen var det andre problemer der drillede, men de er så godt som rettet siden da.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kun ved den første tidtagning var der lidt problemer, nemlig som ved sæsonpremieren, at ABS systemet drillede. Men det blev rettet og så gik det derudad. Dennis Barth kørte en syvendeplads hjem ved begge tidtagninger forud for de heats. Og i de heats gik det også fint for kørelæreren. I første heat var der lidt uenighed om nogle placeringer, og det endte med Dennis Barth på tiendepladsen. I andet heat gik det også fint. Igen var der optræk til at der skulle byttes klistermærker på bilerne, men det undgik Dennis Barth fint at blive involveret i. Til gengæld fik han ikke helt lavet starten, men det gjorde ikke så meget. Dennis Barth sluttede løbet på syvendepladsen, den blev dog senere byttet til en femteplads, da nogle af konkurrenterne ikke overholdte reglen om at der ikke må overhales i gul flagzone.


Dennis Barth i mål i begge heats denne gang
(Foto: Motorsporten.dk)

Det vigtigste denne gang for Dennis Barth var, at bilen holdt. At der så også kommer points på kontoen, har han ikke det mindste at indvende imod. Dennis Barth fortalte efter løbet, at man havde ændret en lille smule på indstillingen af støddæmperne efter tidtagningen, og det gjorde bilen nemmere at styre og den blev faktisk også hurtigere efter justeringen. Jo, det var en glad Dennis Barth der sammen med mekanikerne kunne pakke bil og udstyr sammen og tage hjem fra Padborg Park.

Dons

Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: