Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Stop & Go ødelagde Tom K's DTM-chancer

DTM 
16/05/04 

DTMTom Kristensen mistede alle muligheder for en topplacering I sæsonens tredje DTM-afdeling, da han blev idømt en Stop & Go-straf for at have ramt en anden kører.
 

"Det er så uheldigt, som det overhovedet kan være. Jeg ligger efter en fornuftig start sekser bag englænderen Paffett, da han i et sving rammer min team-kollega Tomczyk så hårdt, at jeg regner med at kunne gå indeom. Desværre forsøger Tomczyk straks at slå kontra i svinget og bremser så hårdt, at jeg ryger ind i ham. Jeg kommer forbi, og vi kan begge fortsætte, men løbsledelsen vurderer, at jeg burde have undgået kollisionen. Jeg har endnu ikke set situationen på video, men synes, det er en diskutabel straf. Selvfølgelig kører jeg ikke aggressivt på en team-kollega, og hullet var der. Tomzcyk selv har accepteret min forklaring, men selvfølgelig er det noget skrammel for hele teamet, at vi mister vitale point i hold-mesterskabet. Personligt er jeg selvfølgelig også dybt skuffet over, at jeg for andet løb i træk ikke formår at omsætte min position som hurtigste mand på førstedagen til kvalifikationen og løbet. Men DTM er et knaldhårdt mesterskab, og jeg får noget for lærepengene," siger Tom Kristensen.

Sejren gik til danskerens anden team-kollega, den unge, superhurtige svensker Mattias Ekström, der sammen med den lige så unge hollænder Christijan Albers ser ud til at skulle køre parløb om titlen denne sæson. Begge har en sejr og to andre podiepladser på kontoen i de første tre løb.

Resultatet af DTM løbet

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Adria - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS