Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Mesteren viste sit format på Padborg Park

MC600
Challenge 

16/05/04 

Kim Philip sejrede efter hård modstand fra Steven Tirsgaard og Søren Hole
Søndagens finale i Den Blå Avis MC600 Challenge blev nærmest en gentagelse af lørdagens spændende pre-finale, selv om udfaldet denne gang blev noget anderledes.
 

Atter var det trioen Kim Philip, Blommenslyst, Steven Tirsgaard, Give, og Søren Hole, Kalundborg, som kæmpede om de tre første pladser i feltet, men i dag gik sejren til den regerende mester, Kim Philip.

Fynboen skød i front fra sin startposition som nummer to, men allerede ved begyndelsen af anden omgang blev han hårdt presset af Steven Tirsgaard, som i ét af Padborg Parks meget skarpe 90 graders sving klemte sig forbi. Steven Tirsgaard begyndte herefter at lægge afstand til Kim Philip, men midtvejs i løbet lå de to kørere atter tæt. For enden af langsiden ved afslutningen af syvende omgang blev de mange tusinde tilskuere vidne til en spændende bremseduel, som udsprang sig i de markant forskellige linier, som Steven Tirsgaard og Kim Philip kørte. Sidstnævnte nåede således at komme forbi, men det blev blot for en kort bemærkning, for så var Steven Tirsgaard atter tilbage i front.


Kim Philip (1) vandt foran Steven Tirsgaard (31) og Søren Hole (28)
(Foto: Birger Vilén)

Alt imens havde Søren Hole kæmpet sig forbi Nicolai Sørensen, Thisted, som havde problemer med sin Ducati og faldt tilbage i feltet, hvor han endte på en sjetteplads. Søren Hole derimod kørte hurtigere og hurtigere, og da der manglede en tredjedel af finalen, havde han fået kontakt til Steven Tirsgaard og Kim Philip. Men selv om der blev kæmpet hårdt mellem de tre, så blev der ikke ændret på slutresultatet.

Fjerdepladsen blev længe besat af Thomas Harding Nielsen, Slagelse. Vestsjællænderen er i gang med sin første fulde sæson i Den Blå Avis MC600 Challenge, og han overraskede med at sætte bedste tid i klassens opvarmning usøndag morgen. Men desværre styrtede Yamaha-køreren og måtte udgå, og han led dermed samme skæbne som teamkammeraten Mikkel Rasmussen, Herning, som tidligere i løbet var udgået.

Morten Alstrup


Se også:
Tider fra løbet
Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •