Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Foreløbig svensk dominans

Danish
Touringcar
Challenge 

15/05/04 

-tidtagning fra Padborg Park
Svenskerne Jens Edman og Pontus Mörth har foreløbig sat sig på de forreste pladser til morgendagens Super Pole-session, der afgører de endelige startplaceringer. John Nielsen var hurtigst blandt de 19 danskere.
 

Desværre måtte der rettes i den første udgave af resultatet for tidtagningen. Philip Andersen blev diskvalificeret for en overhaling, mens der var Safety Car på banen. Surt show for Philip, der ellers havde rigtig godt snor på Honda'en og var syvende hurtigst - og dermed så rigeligt med i morgendagens Super Pole.

På papiret betød det at DTC Cup-deltager Michael Carlsen nu rykkede fra 13. og første mand uden for Super Pole, til 12. pladsen og dermed sidste mand i samme Super Pole. Men ak, også han blev udelukket for samme forseelse som Philip Andersen. De to starter nu søndagens Prefinale bagerst i det 21 vogne store felt.

De to diskvalificeringer betyder at Team Essex Invests DTC Cup-deltager Jens Reno Møller nu er med i sin første Super Pole, sammen med sine to erfarne teamkammerater John Nielsen, der var tredje hurtigst, og Casper Elgaard, der var femmer.
Opgøret om den tolvte og sidste Super Pole-plads var i øvrigt så tæt som den kunne blive. Trettende mand, Tom Pedersen, var blot 1/1000 sekund langsommere end Jens Reno Møller.


Jens Møller kom, via to diskvalifikationer, med i Super ÅPole.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kortene er blandet til en spændende Super Pole, der løber af stablen et sted mellem 12:10 og 12:15 søndag middag.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her