Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Jesper Carlsen på pole

Formel Renault
Scandinavian Cup 

15/05/04 

Formel Renault Scandinavian CupMed ét sekund ned til nærmeste forfølger kørte Jesper Carlsen sig sikkert ind på pole position i tidtagningen til anden afdeling af Formel Renault mesterskabet på Padborg Park.
 

Den fugtige bane gav i første del af tidtagningen forholdsvis langsomme tider, men efterhånden tørrede banen op og Jesper Carlsen kunne i de sidste minutter køre pole position hjem til Grand Prix Tours Racing med 1.008 sekund forspring til nummer to, Kasper Andersen.

- Det er helt perfekt, selvom det selvfølgelig hjalp på tiderne, at banen tørrede op. Bilen kører langt bedre i denne weekend end på Jyllandsringen. Den er blevet optimeret meget siden sidst, så jeg tror på at kunne køre et godt løb senere i dag, fortæller Jesper Carlsen.

GPT-racings norske kører Bjørn Tvedt havde til gengæld ikke ligeså meget held med sig i tidtagningen. Han starter som nummer 12 i weekendens første løb, der køres lørdag eftermiddag.

Grand Prix Tours Racing

Vivi Byrnel

Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •