Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Anden hurtigst i dagens tidtagning

Danish
Touringcar
Challenge 

15/05/04 

Årets første løb i det sønderjyske på Padborg Park er i fuld gang. Dagens træning og tidtagning er netop overstået. Og det med et ganske tilfredsstillende resultat for Volvo Motorsport. For efter eftermiddagens tidskørsel, viste DTC feltets to svenske kørere sig at være de allerhurtigste. "Desværre var vi kun toer", udtaler Pontus Mörth, der gerne ville have nappet de sidste tiendedele og have givet landsmanden Jens Edmann baghjul.
 

Men med det reglement, som der køres efter i DTC, er en hurtig tid i tidtagningen ikke nok til, at du starter i forreste række. De tolv hurtigste skal nemlig ud og køre Super Pole søndag lige over middag. Derfor er der mange af teamene, inklusive Volvo Motorsport, der hellere vil spare på dækkene, så vi har nogle gode dæk til morgendagens Super Pole, hvor det virkelig gælder.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Padborg Park og opleve DTC på tætteste hold, så kan du følge både Super Pole og selve heatet direkte på TV2 Zulu i morgen fra klokken 12.00.

Vi er i hvert fald alle i Teamet opsatte på at gøre sidste løbs super pole efter, og ikke mindst få lov til at vise, hvad en Volvo S60 med Pontus Mörth bag rattet kan udrette i de to heats.

Volvo Motorsport


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her