Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Tom K hurtigst i tæt DTM-felt

DTM 
14/05/04 

DTMSamtidig med at Kronprins Frederik sagde ja til sin Mary, befæstede Tom Kristensen i Italien sin position som landets ukronede racerkonge. På de allersidste omgange af fredagens træning satte Kristensen dagens bedste tid på Adria-banen og må derfor leve med favoritrollen før lørdagens kvalifikation til sæsonens tredje afdeling af DTM-mesterskabet.
 

Det er andet løb i træk, at DTM-debutanten slutter fredagens træning med at være hurtigste mand, men denne gang er præstationen så meget mere bemærkelsesværdig, fordi den femdobbelte Le Mans-vinder aldrig før har kørt på banen syd for Venedig.

"Det bedste, jeg kan sige om Adria er, at den lever op til DTM's målsætning om at byde feltet på forskellige slags baner i løbet af sæsonen. De 2,7 km har et 1.- og et 3.-gears-sving, resten er 2.-gears-sving, hvilket er utroligt hårdt for bremser og gearkassen, ligesom temperaturen bliver ulidelig i cockpittet. Jeg vil sige, at Adria ligger i kategorien for "gokartbaner". Med de mange langsomme sving er der ikke de store muligheder for at overhale, så et godt resultat kræver en fejlfri tidtagning, hvilket kiksede lidt for mig i seneste løb i Portugal. Vi ligger utroligt tæt i feltet, så kvalifikationen i morgen bliver ekstremt vigtig for selve løbet," siger Tom Kristensen.

Læg mærke til, at forskellen på de tre hurtigste er under 1/10 sekund, mens de ti hurtigste alle ligger inden for 4/10!

Se mere om dagens test:
Adria - 1. test
Adria - 2. test

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • 16/05/04 - Adria - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS