Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip Andersen ser fremad

Danish
Touringcar
Challenge 

12/05/04 

-til weekendens DTC-løb i Padborg
Efter en omtumlet sæsonstart ser Philip Andersen frem til anden afdeling af Danish Touringcar Championship på Padborg Park den kommende weekend. En plads i Super Pole er målet.
 

Fra start af har K-motorsport været bag efter konkurrenterne i denne sæson. Teamet mangler en del testkørsel, men, som også Jyllands-Ringens åbningsløb viste, sker der fremskridt for hver eneste gang bilerne er ude at køre. Der er derfor endnu meget potentiale at finde i teamets to Honda Civic Type R.


Det her er stilen Philip Andersen satser på at gentage på Padborg Park - en god tidtagning der giver adgang til Super Pole.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved åbningsløbet kvalificerede begge Honda'er, med Philip og ny teamkammeraten Tom Pedersen, sig direkte blandt de 12 deltagere til Super Pole. Grundet et uheld i opvarmningen umiddelbart forinden, forhindrede Philip i at deltage, men det gør ham blot så meget desto mere motiveret til løbet på Padborg Park - Padborg Open.


Honda i profil.
(Foto: Motorsporten.dk)

En af grundene til Philip Andersens optimisme ligger i et nyt set-up til denne weekend og det faktum at Honda'erne er hurtige over én omgang. Med denne viden i baghovedet og den fulde tillid til et dygtigt mekanikerhold, er Philip klar til Super Pole-kvalificering på Padborg Park. Hvad der derefter følger, vil tiden vise!

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her