Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

K-motorsport vil med i det gode selskab

Danish
Touringcar
Challenge 

12/05/04 

Årets anden afdeling af DTC køres i weekenden på Padborg Park, der tidligere har været en bane der har ligget godt til K-motorsports Honda Civic-racere. Efter den noget svære start på Jyllands-Ringen er der optimisme forud for det kommende løb.
 

"Vi har selvfølgelig haft travlt med at rette buler ud fra sidste løb, men ellers var der ikke de store problemer med bilerne. Problemet med Tom Pedersens gearkasse er løst, som var en følge af den påkørsel han var indblandet i," - forklarer teamets tekniske chef, Karl Ole Bisgaard.

Teamet har været lidt hæmmet af at kunne køre mindre test end de øvrige DTC-teams, men nu begynder der at komme gode data ind som der kan arbejdes med.
"Vi har fået en rigtig fin tilbagemelding på hvordan dækkene fungerede. Det er vigtig information som vi ikke havde så meget af, og det kan vi helt sikkert omsætte på Padborg Park. Det ser fornuftigt ud," siger Bisgaard videre.

En stor del af arbejdet bliver at finde en god opsætning.
"Det bliver en del af arbejdet som vi skal fokusere på. Farten er der - Tom kørte på stærke tider i sit debutløb i DTC, og Philip Andersen var blot meget uheldig. Han var egentlig rimelig hurtig, og det giver grund til optimisme," siger den tekniske chef. "Samtidig er Padborg Park hjemmebane for Tom, så han vil helt sikkert gerne gøre en god figur i weekenden," fortsætter han.

Til 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen var målsætningen at få begge biler med i Super Pole.
"Det er fortsat målsætningen. Vi skal være med fremme i det gode selskab, få bilerne hjem og ikke mindst sikre os nogle point - gerne med en af kørerne blandt de fem bedste," siger Bisgaard om målsætningen for løbet.

For teamets nytilkomne kører venter der nye udfordringer. Skiftet fra Formel-race til standardvogne var ikke så voldsom. "Det gik rigtig godt, og jeg må sige at jeg er meget tilfreds med mit første DTC-løb. Jeg kunne godt have brug mere tid til at teste, men jeg er tilfreds med mig selv og bilen - det gik over al forventninger," siger den forsvarende danske mester i Formel Renault om sit debutløb. "Der sker noget mere i løbene da kontakten er meget tættere end i Formel Renault," siger han videre.


Tom Pedersen ser frem til nye udfordringer på Padborg Park
(Foto: Motorsporten.dk)

Padborg Park er således hjemmebane for Tom Pedersen, men han forventer ikke at det bliver let. "Jeg kunne godt have haft tænkt mig en testdag, da jeg stadig har en del at lære. Men jeg har det fint nok med Padborg Park - og mit mål er at være blandt de ti første," slutter han.

Tom Pedersen ligger i øjeblikket på 9. pladsen i DTC-mesterskabet, mens Philip Andersen ikke kom til start i 'Åbningsløbet' efter et uheld under morgenens opvarmning.

Benji

Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her