Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Volvo'en top trimmet

Yokohama Cup
1601-2000cc 

12/05/04 
Yokohama

- til løbet på Padborg Park
Yokohama Cup køreren Anders Byriel, der kører i en Volvo S40, har op til den kommende weekends løb på Padborg Park arbejdet meget med racerens undervogn.
 

Der er blevet udskiftet nogle dele i undervognen, ligesom raceren har været på 'corner-weight', her har team Byriel Racing's mekanikere brugt rigtig mange timer, så nu er undervognen trimmet optimalt, og Anders er yderst optimistisk forud for sæsonens første løb på Padborg Park.


Efter en god sæsonstart på Jyllands-Ringen, så forventer Anders Byriel igen at være med helt fremme på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Efter en god sæsonstart på Jyllands-Ringen, hvor jeg kørte en sjette og en femte plads hjem, så ser jeg nu frem til at skulle køre på Padborg Park. Det er en fed bane som passer både mig og Volvo'en godt, og jeg har tidligere kørt meget hurtigt dernede. Med de forbedringer vi nu har foretaget med opsætningen af undervognen, så skulle vi gerne være tættere på de hurtigste i klassen" - udtaler Anders Byriel.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: