Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sådan!

Danish
Touringcar
Challenge 

02/05/04 

"Ind fra Venstre kom en svensker - i en Volvo (selvfølgelig!)"
Sådan var ordene i TV2, da dagens store overraskelse blev en realitet for de mange DTC teams og fans.
 

Årets første løbsweekend er i fuld gang, og efter en veloverstået træning med en placering i top fem, lurede overraskelsen allerede i krogen inden eftermiddagens tidtagning. Omstændighederne var ikke de bedste, sorte skyer, begyndende regn, og så alligevel ikke. Jo, forholdene gjorde, at mange DTC folk kiggede mere til skyerne end til asfalten.

Vejret holdt tørt, og tiderne var generelt meget hurtige og tætte. Men bedst som alle troede, at nu var tingene sat på plads, trillede Pontus Mörth ud på banen i Volvo S60'eren for anden gang. Og så var den der - to tiendedele hurtigere end nummer to Martin Jensen i Peugeot 307, samme model som Jan Magnussen deltager i ETCC med.

En glad og storsmilende Pontus var mere end tilfreds med resultatet. "Vi har aldrig i teamet været i tvivl om, at farten er i bilen", siger Pontus efter dagens fine resultat.

Teamet er allerede i skrivende stund i fuld gang med at tjekke bilen op inden morgendagens strabadser i Super-Polen og ikke mindst i de to heat.

En ting er dog sikkert, mange har i dag erkendt, at Volvo og Pontus Mörth er en farlig kombination i DTC sammenhæng.

Volvo Motorsport Danmark


Læs mere om:
  • 02/05/04 - Jyllandsringen - DTC weekend
  •