Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Challenge

Skuffet Jan Magnussen

ETCC 
17/04/04 

European Touring Car Challenge19. pladsen i dagens kvalifikation var ikke det som Jan Magnussen havde forventet. Dermed blev han rent faktisk den langsomst af alle fabriksanmeldte racere!
 

"Jeg havde helt sikkert forventet mere end en 19. plads i kvalifikationen. I de første to træninger så det meget bedre ud for os, men i kvalifikationen gik noget falt. Vi skal finde ud af hvad problemet var, og så vil vi være tilbage i morgen, og vi vil køre stærkt," lover danskeren.

Teamet har mulighed for at justere og prøve det sidste af i morgen hvor der er en kort warm-up. "Efter warm-up'en kan vi se om den retning vi tager i nattens arbejde er den rigtige. Vi skal se alt igennem, og finde hver lille ting på raceren og rette det," siger en meget målrettet Jan Magnussen.


Selvom ETCC er nyt for Peugeot-teamet, havde Magnussen forventet mere
(Foto: FIA ETCC)

Benji

Læs mere om:
  • 18/04/04 - Valencia - Ricardo Tormo - ETCC
  •