Formel 3 Euro

Hockenheim - Formel 3 - Race 1

17/04/04

Nico Rosberg fik den bedst mulige start i sin kamp for at vinde det europæiske Formel 3-mesterskab, og dermed overtage tronen fra den nuværende Toyota Formel 1-testkører Ryan Briscoe.

Efter 18 omgange på Hockenheim var Rosberg - der iøvrigt nu skal tituleret at være tysker! - i stand til at tage sejren foran manden på pole Alexandre Premat.

Kørerne kom pænt fra start og mod forventning var der ikke en masse der skulle bevise det helt store i første sving. Og da Rosberg fik en bedre start end Premat, kunne han holde sig i front gennem hele løbet. Der var dog mere kamp om 3. pladsen hvor Nicolas Lapierre og Jamie Green kom lidt for tæt på hinanden - hvilket resulterede i at Frank Perera fik den sidste plads på podiet, mens Green blev nummer 4 efter et flot comeback. Lapierre fik til sidst det ene point for 8. pladsen.