Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Kimi Raikkonen mister placeringer

Formel 1 
03/04/04 

Kimi Raikkonen står til at miste 10 placeringer når kvalifikationen er overstået. Den nye regel om motorskift bliver hermed brugt for første gang.
 

Uanset hvordan Kimi Raikkonen placerer sig i lørdagens kvalifikation, så vil han blive degraderet 10 placeringer. Det sker efter at teamet bliver nødt til at skifte motoren i hans racer. 8 minutter inde i den anden af fredagens frie træninger gik der ild i bilen. Branden opstod i indsugningssystemet forårsaget af en benzinlæk. Skaderne på motoren er så store at teamet bliver nødt til at skifte motoren forud for kvalifikationen.

Det er første gang at det nye reglement om motorskift bliver anvendt. Efter de nye regler, skal en kører degraderes med 10 placeringer såfremt at motoren i bilen bliver skiftet. En skam for Kimi Raikkonen der forsat ser uheldene ramme ham.

Dons

Læs mere om:
  • 04/04/04 - Sakhir - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS