Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sauber erobrer nyt land

Formel 1 
17/03/04 

Sauber teamet har gjort noget som for mange måske vil virke meget usædvanligt. Man har præsenteret bilen i afsides beliggende delstat i Malaysia.
 

Sauber har næsten hjemme i Malaysia. Teamets hovedsponsor, Petronas, er nemlig hjemmehørende her. Og i samarbejde med Petronas, har Sauber teamet lavet en lille præsentation af bilen og kørt nogle omgange på en til lejligheden opbygget bybane. Det er der for så vidt ikke noget unormalt i. Det atypiske er, at det skete i en afsides liggende malaysisk delstat. Delstaten er beliggende på en ø. Til dem som kender geografien i området, er Sarawak som øen hedder adskilt fra Malaysia af en anden stor ø, nemlig Borneo, men tilhører altså Malasia.

Ved præsentationen på Sarawak, var der ikke mindre end 120.000 tilskuere til stede. Meget godt klaret da der i alt kun lever godt et par millioner mennesker på Sarawak. Sarawak har en størrelse på godt 125.000 km².

Felipe Massa sagde bl.a. flg. efter præsentationen:
"Det er Petronas's filosofi at sprede deres egen lidenskab for motorsport til at alle dele af landet, og at fortælle alle om deres store involvering i denne form for sport."

Dons

Læs mere om:
  • 21/03/04 - Sepang - Formel 1
  •