Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Minardi præsentation

Formel 1 
02/03/04 

- i Melbourne i morgen
Som det har været en tradition siden Poul Stoddart overtog Minardi teamet, så sker den officielle præsentation af teamets racere i hans hjemland i forbindelse med årets første grand Prix løb.
 

Den nye Minardi PS04B har allerede testet på både Misano og Imola banerne i Italien, med teamets to nye kørere Gianmaria Bruni og Zsolt Baumgartner.
Men modsat de øvrige Formel 1 teams, der har testet intensivt siden 1. december sidste år, så har de to Minardi kørere kun kørt 250 omgange tilsammen, hvilket næsten er hvad de øvrige teams kører pr testdag!

Det forlyder at Minardi i forbindelse med præsentationen, også vil præsenterer deres test- og tredjekører.
Denne plads er ifølge de sidste oplysninger gået til Tiago Monteiro, der sidste sæson kørte for Fittipaldi-Dingman Racing i Champ Car World Series, og som i år sideløbende med jobbet hos Minardi skal deltage i 'World Series by Nissan' for hollandske Carlin Motorsport.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Zsolt Baumgartner
  •