Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk Rally

Pragtresultat af dansk hold

Historisk Rally 
04/02/04 

Debutanterne i Rally Monte-Carlo kunne ikke nå Otto og Britta Kristensen, som kørte et suverænt løb for at forsvare sidste års 1. plads.
 

Lars Bækkelund og Arne Pagh sidder nu og nyder en gevaldig galla-middag i Monaco sammen med deres servicefolk. Efter den veloverståede debut i det historiske rally er der kun veltilpashed at spore i teamet. "Vi er meget glade for den placering vi har opnået. Det er vanskelige forhold og det er meget kompetente deltagere som er med i løbet, - men det har været en fantastisk oplevelse", fortæller Lars og Arne inden de gik ind til den flotte præmieoverrækkelse.

Lars og Arne har den dybeste respekt for Otto og Britta Kristensen, som er kommet så flot igennem løbet. Hvorvidt teamet vil forsøge sig igen vides ikke - men, kunne man ikke forestille sig, at de drømte om at forbedre dette års resultat !?

Torsdag begynder hjemturen, som kommer til at blive stille og rolig kørsel op gennem Europa med forventet hjemkomst fredag eftermiddag.

Lars Bækkelund og Arne Pagh


Læs mere om:
  • 05/02/04 - Monte Carlo - Historisk Rally
  •  
     

    Historisk Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: