Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - International

Pantano til SuperNova?

Formel 3000 
20/01/04 

En af de kørere der har været med i Formel 3000 i længst tid, den Brask Managesment støttede italiener Giorgio Pantano, skal måske køre for Super Nova i den kommende sæson.
 

Hvor det op til sæsonen har været svært for de enkelte teams at få skrevet kontrakter med topkørerne, på grund af usikkerheden omkring klassen overlevelse, så er der travlhed nu hvor det er blevet bekræftet fra FIA's side at klassen fortsætter.

Det at klassen igen denne sæson kører deres løb i forbindelse med de europæriske Formel 1 løb, gør klassen meget tiltrækkende for kørere der gerne vil op i Formel 1, og det er da også en oplagt mulighed for at vise sit talent foran alle Formel 1 teamcheferne.

Som den kører der har sacoret flest point i Formel 3000, så er også Giorgio Pantano interesseret i at gøre en god figur foran Formel 1 teamcheferne, og for at kunne føre det ud i livet er talent ikke nok, man skal også være placeret i et top team.

Og nu ser det ud til at han i år vil komme til at køre for et af topteamne, ifølge Lars-Christian Brask, så er et af de teams der forhandles med i øjeblikket SuperNova, men Brask tilføjer at der endnu ikke er skrevet nogen kontrakt under, samt at der parallelt forhandles med flere teams.

Får Pantano pladsen i SuperNova teamet, så bliver han teamkollega med franskmanden Olivier Pla, der rykker op fra den franske Formel 3 serie.

Da SuperNova også er Jordan's Junior team, så kan en placering i dette team måske åbne op for en plads som testkører i Jordan's Formel 1 team.
Der er også en plads ledig som fast kører i Jordans F1 team, en mulighed som Pantano også arbejder på, men for at komme i betragtnig til denne plad, så skal Pantano (ligesom alle andre) stille med et større million beløb.

Ligeledes er der igen uro i Minardi teamet, hvor det nu for anden gang forlyder at Zsolt Baumgartner's plads endnu ikke er 100% på plads. Så også denne plads holder Giorgio Pantano et vågent øje med.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Giorgio Pantano
  • Lars-Christian Brask
  • Team Brask
  •