Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk Rally

En stor sportsbegivenhed

Historisk Rally 
15/01/04 

- kommer til København
I dag er der præcis 15 dage, til det syvende Rallye Monte-Carlo Historique starter - og for første gang siden 1979 har det berømte Monte-Carlo løb valgt København som startby. Deltagerne flages af sted fra Rådhuspladsen fredag den 30. januar kl. 15.
 

Den historiske variant af verdens måske kendteste motorløb byder på prægtige standard- og sportsbiler fra 1950'erne, 60'erne og 70'erne. Og et dansk hold er en af favoritterne til totalsejren blandt de ikke mindre end 351 deltagende mandskaber. 21 ud af de 351 hold har valgt at starte i København.

Rallye Monte-Carlo Historique 2004 giver dig en enestående mulighed for at bringe dine læsere og/eller seere tæt på unikke biler med sjæl og på fremragende motorsportsudøvere fra syv lande i Europa.

Vi byder på biler af mærker som Lancia, Porsche, Ferrari, Aston Martin, Jaguar samt så forskellige biler som Plymouth Barracuda og FSO Syrena - førstnævnte et amerikansk bud på en sporty bil, sidstnævnte Polens forsøg på at skabe en østeuropæisk Folkevogn, begge fra 1960'erne.

HISTORISK MOTOR SPORT & DANSK RALLY CLUB

Michael Eisenberg
PR-chef


Læs mere om:
  • 05/02/04 - Monte Carlo - Historisk Rally
  •  
     

    Historisk Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: