Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Nippon

James Courtney bliver i Japan

Formula Nippon 
03/01/04 

James Courtney kørte i sidste sæson i Formel Nippon serien. Der forsætter han, samt at han også skal køre i den japanske GT serie.
 

James Courtney kørte en halv sæson i Formel Nippon serien i Japan i sidste sæson. Efter et uheld led han i flere måneder af migræne, men fik dog halvvejs gennem sæsonen et sæde i Formel Nippon sideløbende med at han var testkører for Jaguar i Formel 1. Målet med at forsætte i Japan er, at komme tilbage til Formel 1.

James Courtney:
"Hvis man ikke har 60 - 70 millioner dollars, har man fået få chancer for noget i Formel 1, medmindre det er en af bilfabrikanterne, så alt jeg kan gøre er gøre mit job så godt som muligt, og så håbe på at jeg får de ønskede resultater. Jeg mener at jeg har fortjent muligheden for at være der, men af grunde jeg ikke kender, så er det ikke muligt i øjeblikket. Formel racing er mit primære mål, men ved at køre både Formel Nippon og GT serien håber jeg at bl.a. Toyota får øje på mig."

Dons