Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Baumgartner til Minardi

Formel 1 
23/12/03 

Zsolt Baumgartner har nu sat sig tungt i det sidste Minardi sæde!
Tirsdag blev ungarske Zsolt Baumgartner endeligt "konfirmeret" som Minardis anden kører i 2004. Det efterlader håbefulde kørere som Nicolas Kiesa, Justin Wilson og den seneste i rækken Christijan Albers uden fast plads i F1-cirkusset i den kommende sæson.
 

Som tidligere nævnt var det den ungarske regering med sportsministeren som primus motor der hjalp Baumgartner med de cirka 24 millioner kroner som et formstøbt Minardi sæde koster!

Efter valget af Zsolt Baumgartner siger Nicolas Kiesa,at han ikke er færdig i Formel 1 endnu. Han har masser at lave i den kommende sæson bl.a. F1-tests (Minardi??). Desuden anser Nicolas Kiesa det for overvejende sandsynligt, at enten Gianmaria Bruni eller Zsolt Baumgartner løber tør for penge i løbet af sæsonen..."- og så er jeg klar til at snuppe pladsen!"

Tidligere på sæsonen var det næsten 100% sikkert at Nicolas Kiesa skulle fortsætte hos Minardi i 2004, det havde teamchef Paul Stoddart "lovet"...det viser sig desværre som så ofte før, at det der loves "mundligt" i Formel 1 ikke er meget bevendt, især ikke hvis der kommer en eller anden med en stor pose penge!

Nu må man så ikke håbe, at Nicolas Kiesa ikke har brugt alle kræfterne på kampen om Minardi sædet, så han måske står tilbage uden noget som helst når sæsonen starter! Det ville være mere end ærgreligt og spild af et stort talent!

Them

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  • Zsolt Baumgartner
  • Minardi F1 Team
  •