Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Fredrik Häger barselsvikar

Radical - Int. 
15/12/03 

- for Helena Larsson
Sidste sæson deltog Helena Larsson i S60 Challenge serien, her til 2004 sæsonen skifter hun over til Radicals, men først er der lige en fødsel der skal overstås.
 

Helena er sat til at føde sidst i marts/først i april, hvilket betyder at hun ikke kan stille op i det første af mesterskabsløbene i den svenske Racicals serie, så her bliver hun afløst af sin mand Fredrik Häger.

Bortset fra at Fredrik Häger kører åbningsløbet, så er det Helena Larsson's plan at deltage i de resterende løb i 2004 sæsonen.

At hun mister åbningsløbet betyder ikke noget i mesterskabssammenhæng, da men til i år har ændret på pointsystemet, sålede er det nu ikke længere køreren men køretøjet der scorer point.

Radicas serien er på stor fremgang i Sverige, i denne sæson var der en fast stamme på 8 kørere sæsonen igennem, men allerede nu har 16 kørere meldt sig til 2004 sæsonen, og det er planen at der skal være 22 kørere i 2004.


Hr. Nielsen