Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Køen hos Minardi vokser

Formel 1 
08/12/03 

- og dermed svinder Kiesa's chancer for en plads i Formel 1 feltet i 2004
Mange kørere har været nævnt som mulige kandidater til en plads i Minardi's Formel 1 team til næste sæson, og nu melder der sig endnu en kører.
 

Det er Team Brask køreren italieneren Giorgio Pantano, der efter at Christian Klien fik den plads i Jaguar teamet som Pantano var godt igen med forhandlingerne om, nu viser interesse for Minardi teamet.
Da det samtidig forlyder at Pantano er i stand til at stille med et større beløb for en plads i Formel 1 feltet, så spås han gode chancer for at kommer ind hos Minardi teamet, der altid kan bruge en kører med en stor 'medgift'.

Men blot fordi at pengene er der og fordi Pantano helt sikkert har talentet, så er det ikke givet at han får en plads i teamet, for udover ham står der flere velkvalificerede og økonomisk velfunderede kørere klar i kulissen, og de vil alle gøre deres for at det bliver netop dem der kommer til at køre for det lille italienske team.

Blandt konkurrenterne til pladsen i Minardi teamet kan nævnes: Gianmaria Bruni, Jose Maria Lopez, Heikki Kovalainen samt den tidligere Minardi og Jordan kører Justin Wilson.
Argentineren Jose Maria Lopez der er en del af Renault Development Driver konceptet, er allerede blevet lovet et Formel 1 test hos Minardi teamet, ligesom han i sidste uge testede med Renault's Formel 1 team.
Udover Lopez så forlyder det at også inderen Narain Karthikeyan og Fabrizio Del Monte er blevet lovet en Formel 1 test hos Minardi.

Herudover kommer så danske Nicolas Kiesa samt måske også Jos Verstappen, der begge kørte for teamet i 2003 sæsonen.

Ifølge kilder i Minardi teamet, så er de to kørere som teamchef og -ejer Paul Stoddart helst ser i teamet i 2004 Justin Wilson og Gianmaria Bruni.
Men når det er sagt, så er det nok mere sikker at de bliver de to kørere der kan stille med de største 'medgifter' der løber med pladserne, og i det spil har Nicolas Kiesa næppe de store chancer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •