Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Justin Wilson tættere på Minardi?

Formel 1 
03/12/03 

Siden det er blevet kendt at Justin Wilson ikke får lov at forsætte sit engagement hos Jaguar, er spekulationerne igen startet om hans fremtid.
 

Den unge østriger, Christian Klien, overtager Justin Wilson sæde hos Jaguar. Dermed er Justin Wilson fri til at søge andre steder hen. Jaguar ville gerne have beholdt ham som testkører, men det tillader det nye reglement ikke. Justin Wilson har nemlig i den seneste sæson kørt mere end de 6 Grand Prixer som reglementet tillader. Til gengæld er der én som vil tage imod Justin Wilson med åbne arme. Det er Paul Stoddart, teamchef Paul Stoddart, Minardi.

Paul Stoddart:
"Jeg er ret optimistisk om at det lykkedes at beholde Justin i Formel 1. Jeg har været i dialog med Jaguar, men det er dog for tidligt at komme med udmeldinger om vores samtaler. Jeg vil være stolt over at kunne få Justin tilbage til teamet, men kun hvis en fornuftig økonomisk aftale kan lade sig gøre. Han havde et fantastisk forhold til alle i teamet da han var hos os."

Da Jaguar offentliggjorde at valget var faldet på Christian Klien, stod det selvfølgeligt klart for alle at der nu kun kunne være tale om et sæde hos Jordan eller Minardi. Justin Wilson siger selv at han ikke vil have noget mod at komme tilbage til Minardi.

Justin Wilson:
"Jeg har ingen problemer med at tage tilbage til Minardi. Det er skuffende at jeg ikke kan forsætte hos Jaguar i den kommende sæson, men der er intet man kan gøre, undtagen hvis man har et stort firma i ryggen som er villig til at betale et meget stort beløb for dig. Det handler ikke altid om at være den hurtigste. Jeg vil meget gerne blive i Formel 1, men måske vil jeg også kigge efter noget andet. CART i USA kunne være en god mulighed også, og det er da også noget vi har tænkt på i den senere tid."

Det er dermed ikke 100 % sikkert at Justin Wilson forsætter i Formel 1, dog er det dét hans hjerte banker for. Det ligger yderligere pres på Nicolas Kiesa og hans bagmænd for at skaffe de nødvendige penge til at kunne købe sig til et sæde igen. De har dog ikke opgivet endnu, muligheden er stadig åben om end den er blevet mindre i de seneste døgn.

Dons

Læs mere om:
  • Justin Wilson
  •