Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

Racing Denmark på Oschersleben - dag 1

FR 2000 DK 
12/11/03 

Formula Renault 2000 DanmarkRacing Denmark indledte i dag en tre-dages testsession på Motopark Oschersleben ved Magdeburg, og her var Johnny Laursen og Philip Andersen på banen.
 

Planen for dagen var at både Johnny Laursen, der har kørt for teamet hele sæsonen, samt Philip Andersen der i år har kørt Honda i DTC klassen for K-motorsport, skulle teste med teamets Formel Renault 2000 racere.
Herudover skulle Philip også virke som konsulent og vejleder for Johnny, både med henblik på setup og køreteknik.

Men på grund af nogle tekniske problemer, som krævede to motorskift i løbet af dagen, så blev testkørslerne for begge kørere begrænset i dag.

Racing Denmark's teamchef Henrik Nymark udtalte efter dagens test:
"De to motorskift forhindrede at testen blev helt så omfattende som vi havde kunne ønske os det, men alligevel så har Philip kunnet finde nogle forbedringer på racernes setup, som nu vil blive foretaget på de tre racere vi har med herned. For Johnny gik dagen fint, og der ses nu forventningsfuldt frem til morgendagens test."

Onsdagens tider:

PlaceringKørerTidOmgange
1Philip Andersen1:28,214
2Johnny Laursen1:29,830

Som nævnt fortsætter testen de kommende dage, og igen i morgen er det med Johnny Laursen og Philip Andersen i racerne.
Fredag bliver truppen forstærket med Martin Sally, som i år har kørt i den lille Yokohama Cup klasse.


Hr. Nielsen