Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

CCWS (CART) finalen udsat

CCWS 
29/10/03 

CCWS finalen som skulle være kørt på søndag, er blevet udsat på ubestemt tid. Årsagen er de mange store skovbrande i området.
 

CCWS finalen som skulle være kørt på California Speedway på søndag, er udsat indtil videre. Årsagen skal findes i de mange skovbrande i området. Oprindeligt var det planen at løbet skulle køres alligevel, men udviklingen af brandene i området har gjort at man har set sig nødsaget til at udsætte finalen.

Den første brand startede kun 8 km fra banen, men som alle ved breder brandene sig og er mere eller mindre ude af kontrol. Og da man havde set udviklingen mandag og tirsdag, var der ikke så meget at betænke sig på.

Nu kommer så problemet med at finde en ny dato. Banen bliver ifølge banens præsident, Bill Miller, anvendt over 300 dage om året, men man regner med inden for kort tid at have fundet en ny dato.

Banen som ligger ca. 100 km øst for Los Angeles er i et af de store true områder i forhold til de mange brande der i øjeblikket hersker i Californien. CCWS er ikke de eneste der blevet ramt af udsættelse pga. brandene. I lørdags skulle der have været kørt en afdeling i NASCAR Winston West serien, dette løb blev også udsat til en endnu ikke nærmere bestemt dato.

Dons

Læs mere om:
  • 02/11/03 - California Speedway - CART
  •