Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Hæderbevisninger fra DTC-organisationen

Diverse 
28/10/03 

Det var ikke kun de aktive kørere, der blev hædret ved fredagens gallafest
Fredag aften modtog Jan Magnussen, England, sin guldmedalje fra Danmarks Idræts og tilskuernes hyldest, da DTC-organisationen afholdt sin årlige gallafest med kåring af størstedelen af banesportens mestre. Men der blev også uddelt en lang række andre hædersbevisninger.
 

Dansk Automobil Sports Union kårede således for fjerde gang DTC-ekspertkommentatoren Tom Kristensen, Monaco, som Årets Bilsportskører, mens den tidligere kører i Danish Touringcar Championship, Nicolas Kiesa, England, modtog den Höltzer-pokal, som DTC-direktør Peter Elgaard sidste år modtog for sit arbejde for dansk bilsport.

I fredags var det så Peter Elgaard selv, der hyldede to andre personligheder, som har gjort en stor indsats for dansk bilsport.

Tidligere på året mistede Danish Touringcar Championship sin tekniske chef Stig Hansen, der døde i en alder af blot 53 år, men da Stig Hansen var en person, der altid var parat med råd, vejledning og hjælp, og som i øvrigt aldrig sagde nej, blev han posthumt tildelt DTC A/S Æresplaquette, der blev overraket Stig Hansens datter, Maibritt Hansen.


(Foto: Birger Vilén)

Yderligere en person modtog en Æresplaquette fra DTC A/S. Det var DASUs formand gennem 13 år, Carl Christian Hansen, der ligesom Stig Hansen også har været en meget stor og vigtig støtte for bl.a. Danish Touringcar Championship.


(Foto: Birger Vilén)


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Nicolas Kiesa
  • Peter Elgaard
  • Tom Kristensen
  •