Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Jason Workman nåede ikke titlen

ALMS 
22/10/03 

American Le Mans SeriesJason Workman havde gennem sæsonen næsten kørt sig i stilling til at tage mesterskabet, men desværre gik det ikke sådan.
 

Jason Workman har sammen med Essex Racing teamet kørt sig i en rimelig position til at tage titlen i LMP675 klassen i ALMS serien. En sejr i det sidste løb, samtidigt med at den førende Chris Dyson ikke måtte få points. Det var betingelserne da starten gik til Petit Le Mans på Road Atlanta.

De tre kørere i Lola-Nissan'en, udover Jason Workman var det Scott Bradley og Andrew Davis, gjorde ellers hvad de skulle. De fik kørt bilen i føring i klassen, samtidigt med at Chris Dyson bilen havde problemer. Reglerne er skruet sådan sammen at for at få points skal man have gennemført mindst 70 % af løbet. Det nåede Chris Dyson desværre for Jason Workman. Og da samtidigt at oliepumpen pumpede al olie ud af motoren, og dermed exit for Essex Racing bilen, så forsvandt også mesterskabsdrømmene for Jason Workman.

Jason Workman og Essex Racing teamet har ellers været utroligt stabile gennem sæsonen, men desværre holdt det ikke i sæsonens sidste løb. Dermed blev Chris Dyson i Lola-MG mester i LMP675 klassen i 2003. Jason Workman var selvfølgelig skuffet efter løbet, men var også godt tilfreds alligevel. Han fik vist omverdenen at potentialet er der, og han sagde da også at det havde været han hidtil bedste sæson nogensinde.

Dons

Læs mere om:
  • 18/10/03 - Road Atlanta - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS