Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Jan Magnussen tæt på

ALMS
GT Class 

19/10/03 

American Le Mans Series - stor triumf i USA
Jan Magnussen, i Ferrari 550 GTS Maranello, var tæt på endnu en stor triumf, da han natten til søndag dansk tid, sluttede på andenpladsen i GTS-klassen i det prestigefyldte langdistanceløb Petit Le Mans på Road Atlanta, sidste afdeling i den Amerikanske Le Mans Serie.
 

Den nykårede DTC mesters Ferrari kæmpede løbet igennem en meget tæt duel med teamets søsterbil og de to biler var sjældent mere end et par sekunder fra hinanden i det næsten 10 timer lange løb. Føringen skiftede konstant mellem de to biler, men desværre for Jan Magnussen og hans holdkammerater David Brabham og Anthony Davidson, besluttede teamet med ca. 1 time tilbage af løbet at udstede teamordrer, for at være sikre på at køre en 1-2 sejr hjem. På det tidspunkt var Jan Magnussen på andenpladsen, kun få tiendedele efter den førende søsterbil, men danskeren måtte tage til takke med en flot andenplads i det hårde løb.

"Et fantastisk resultat for teamet. Vi havde masser af god racing undervejs, men selvfølgelig er jeg skuffet over, at det ikke var vores bil der førte, da teamordrerne kom. Men for teamet var det selvfølgelig utrolig vigtigt med en 1-2 sejr i Petit Le Mans, så det er fuldt forståeligt" sagde den populære dansker fra Road Atlanta, der er en af favoritterne til at vinde dette års afstemning om "mest populære kører".

Da Jan Magnussens holdkammerat, australieren David Brabham, vandt seneste afdeling i Miami, hvor Jan Magnussen var købt fri af Peugeot til at køre DM finalen i DTC, betød resultatet at den sympatiske australier sluttede på andenpladsen i mesterskabet i den Amerikanske Le Mans Serie.


Læs mere om:
  • 18/10/03 - Road Atlanta - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS