Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Jan Magnussen starter fra Pole Position

ALMS
GT Class 

18/10/03 

American Le Mans SeriesJan Magnussen og holdkammeraterne David Brabham og Anthony Davidson starter fra Pole Position i deres Ferrari 550 GTS Maranello når starten til "nyklassikeren" Petit Le Mans køres på Road Atlanta natten til søndag dansk tid.
 

Petit Le Mans er sidste afdeling i den Amerikanske Le Mans Serie og køres over 1000 miles eller 10 timer, alt efter hvad der nås først.

"Det var David (Brabham - red.) der kvalificerede bilen denne gang. Banen var ikke helt tør, da det regnede kort før kvalifikationen skulle køres, men "Brabs" (David Brabham - red.) leverede et super job og fik bilen på Pole Position. Det er selvfølgelig et langt løb, men det betyder meget for teamet at have fået Pole Position, da vi har haft mange problemer under træningen, så vi er meget glade. Vi er meget opsatte og vil selvfølgelig forsøge at gå efter sejren. Det bliver selvfølgelig svært at slå ærkerivalen Corvette, men vi er tændte. Det ville være perfekt, at afslutte sæsonen med en sejr i Petit Le Mans" fortæller Jan Magnussen fra Road Atlanta.


Læs mere om:
  • 18/10/03 - Road Atlanta - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS