Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen igen igen . . . . .

DM Rally 
14/10/03 

Dansk rally er intens, underholdende og konkurrencen er benhård. Afstanden mellem Brian Madsen og Jørgen Pilgaard er stadig på få point, men nu i Pilgaards favør. Forspringet er dog ikke større end at ét af mandskaberne SKAL vinde sidste afdeling for at blive Danmarks Mester. Det satser Brian Madsen på bliver ham.
 

DM 5 i Kalundborg blev en nervepirrende oplevelse og nu venter en super-finale, hvor bedste mand med heldet på dagen vinder Danmarks Mesterskabet i rally.
Allerede på prøve 1 i Kalundborg viste Brian Madsen og Henrik Vestergaard at farten i bilen er der ! Pilgaard blev slået med 3 sekunder og var straks under pres.

Men på prøve 3 fik Pilgaard et afgørende forspring. På Vollerup prøven blev vi overrasket over at møde dæk midt på vejen. De mange dæk afmærkninger som var sat op for at forhindre kørerne i at "skære svingende", var ikke fastgjorte. I alt 8 gange (sving) på de 2½ omgange vi kørte, lå dækkende spredt i svingene, hvilket gjorde det svært for Madsen at holde et højt tempo. Det betød et tids tab på hele 6 sekunder.

Efter pausen blev der kørt "race" i den berygtede Gammelrand Grusgrav. Her fik Pilgaard lagt yderligere afstand til Madsen. "Pilgaard er god på grus - og det kan jeg ikke matche endnu, siger Brian Madsen". Men på asfalt har vi igen bevist at vi kan være med.

På prøve 6, prøven efter Gammelrand, gamblede teamet og valgte regnvejrs dæk. Regnen silede ned i Gammelrand og vi havde en forventning om at bygerne havde været forbi prøve 6. MEN det havde bygerne ikke !!. Prøven var knastør - og tids tabet på prøven var til at føle på. 7 sekunder mistede Madsen - på et fejlsats.

De sidste asfalt prøver kørte Brian Madsen og Henrik Vestergaard i bedste tid, og mindskede afstanden til Pilgaard til 15 sekunder. En dag hvor tempoet var meget højt hos begge mandskaber, men heldet ikke med Madsen.

Heldet tilsmiler som sagt den som kæmper, og det gør vi. Som udfordrer har vi alle kort på hånden til den store finale i Vejle. Vi har tempoet og presset ligger hos Pilgaard. Finalen køres fredag den 31. oktober og lørdag den 1. november med rallycentrum hos BCA i Vejle.

Renault Sport Presse
RenaultSport.dk


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: