Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumachers skandalefest

Formel 1 
13/10/03 

Hvordan fejrer man sit sjette verdensmesterskab? Jo, efter at have været rørt til tårer og med en tom følelse i minutterne efter løbet på Suzuka, fik den ikke for lidt da der blev festet. Festlokaliterne blev smadret godt og grundigt.
 

Således blev der holdt en fest med deltagere fra Ferrari, Williams og Toyota. Aftonbladet kan blandt andet fremvise Michael Schumacher i en åbenstående Toyota-skjorte. Undervejs blev der gået til den ved festen og smadret borde og stole. Den helt store "vinder" blev dog Ralf Schumacher der fik æren af at høvle et TV gennem et vindue! Michael var dog ikke blot passiv tilskuer, men deltog også selv i festlighederne med at kaste borde rundt. Rygterne går også på at Olivier Panis kom godt i gang med at kaste om sig med ting og sager!

Men det er jo bare småpenge der bliver ødelagt for - og Formel 1-kørere er jo blevet beskyldt for at være kedelige... Hvis rockstjerner kan, så kan racerkørere også - selvom det ikke virker videre proffessionelt.

Du kan se mere på aftonbladet.se

Benji

Læs mere om:
  • 12/10/03 - Suzuka - Formel 1
  •