Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Japans Grand Prix - vejrudsigten

Formel 1 
10/10/03 

Den foreløbige vejrudsigt for det japanske Grand Prix ser ikke alt for lovende ud. I hvert fald ikke hvis man er til tørvejr. Fredag og lørdag ser det dog ok ud.
 

Vejrudsigten for den sidste løbsweekend i år for Formel 1, ser ikke alt for godt ud, i hvert fald ikke for søndag. Det kan være med til at øge spændingen om VM for Michael Schumacher og Kimi Raikkonen.

Fredag:
Fredag ser det godt ud. Solskin og temperaturer mellem 17 og 24 grader.

Lørdag:
Lørdag bliver efter metrologernes beregninger ligesom fredag, måske en anelse varmere.

Søndag:
Søndag er løbsdag. Der ventes der en del skyer med temperaturer mellem 14 og 26 grader. Metrologerne siger dog at et tordenvejr med medfølgende regn der egentligt ventes på mandag, godt kan komme i løbet af søndagen.

Det kan få indflydelse på hvilken taktik og evt. hvilket setup som skal anvendes. Men jo tættere vi kommer på, desto større er chancerne for metrologernes beregninger kan blive mere nøjagtige.

Dons

Læs mere om:
  • 12/10/03 - Suzuka - Formel 1
  •