Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kører problemer hos Minardi?

Formel 1 
07/10/03 

Bruni sendt til Japan som afløser
Årets sidste Formel 1 Grand Prix på Suzuka banen i Japan, kan måske komme til at rumme en overraskelse på kørersiden, idet Minardi teamet netop har sendt italieneren Gianmaria Bruni afsted med retning mod Japan.
 

Bruni har i denne sæson fungeret som Minardi teamets testkører, men der er dog ikke mange der tror at han blot skal ud for at deltage i fredagstesten, rygterne går mere i retning af at Bruni skal afløse den ene af teamets to kørere.

Og her nævnes den mest sandsynlige kører på vej ud at være hollænderen Jos Verstappen, Dette skulle angiveligt skyldes, at Verstappen har udtalt sig yderst kritisk om Minardi teamet i forbindelse med, samt efter USA's Grand Prix på Indianapolis banen.

Den anden mulighed er ikke rar set med danske øjne, idet det også er muligt at teamet har valgt at Bruni skal køre årets sidste Grand Prix i stedet for danske Nicolas Kiesa, hvilket der dog ikke er nogen åbenlys grund til.

Bruni var med teamet på Indianapolis, hvor han deltog i fredagstesten, og han testede også med Minardi teamet i Italien i sidste uge.
Er der hold i rygterne om at Bruni skal afløse en af de to kørere, så betyder det at han ikke kan komme til start på Jerez banen denne weekend, hvor sidste afdeling af Formel 3000 euro-serien køres, og hvor Bruni ellers ligger til at kunne vinde mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 12/10/03 - Suzuka - Formel 1
  •