Megane II vinder igen

4-timer
06/10/03

- med Per Poulsen og Peter Rasmussen bag rattet
4-timers løbet på Padborg Park her i weekenden - DM Revanchen - blev endnu en triumf for Per Pouslen og hans Renault Megane II, som han fornyligt blev Yokohama Cup mester i.

Som medkører i 4-timers løbet havde Per Poulsen den mand der nok kender Renault raceren endnu bedre end ham selv, det var bilens konstruktør og bygger, den tidligere DTC kører Peter Rasmussen.

Per Poulsen og Peter Rasmussen vise fra start af at de ville være med helt fremme.

De to kørere viste allerede i tidtagningen, at de ville være med helt fremme og kæmpe om podieplaceringerne.
Tidtagningen sluttede de på første pladsen 0,3 sekunder foran raceren på 2. pladsen i klassen, og samtidig rakte det til en startplacering som nummer 12 generelt i den 35 biler store felt.

I løbets første time måtte de afgive første pladsen i klassen, men den vandt de tilbage igen i den anden time, og siden veg de ikke fra den.
Ikke nok med at de resten af løbet holdt første pladsen i klassen, også generelt klarede de to Renault kørere sig meget flot.
Efter to timers kørsel lå de på en fjerde plads generelt, og efter 3 timer var de placeret på femte pladsen generelt.

Dette var alt hvad konkurrenterne så til Per Poulsen og Peter Rasmussen.

Femte pladsen holdt de også over målstregen, kun 10 omgange bag den vindende bil.