Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT

Ingen Murciélago R-GT på Estoril

FIA GT 
04/10/03 

Den nye Lamborghini Murciélago R-GT racer skulle havde debuteret på Estoril i denne weekenden, men kommer ikke til start.
 

Teamet var ellers ude og teste den nye racer på Vallelunga i sidste uge, hvor alt gik efter planen, men man har alligevel valgt og holde raceren hjemme garagen.

Den officielle forklaring på, at man udsætter race debuten er at teamet mangler ekstra reservedele, som øjensynligt ikke kan nå og blive klar til denne weekend.

Det er fortsat planen at bilen skal deltage i det afsluttende FIA GT løb som skal køres på Monza den 17. til 19. oktober.

Det var i øvrigt Rinaldo Capello som kørte bilen under testen, så spørgsmålet er om det bliver ham og ikke mindst hvem bliver den anden kører som skal køre bilen på Monza?

Læs også:
27.09.2003 - Hvad sker der med Audi?

Vejgaard

Læs mere om:
  • 05/10/03 - Estoril - FIA GT
  •